17 Aralık 2010 Cuma

Sertaç Delibaş Trendyol'da


2007 Galata Moda'da başlayan Sertaç Delibaş'ın serüveni, bugün 3 kıtaya ihracat yapan, yurtiçinde 16 butikte, Türkiye'nin en büyük ve prestijli mağaza zincirlerinden biri olan Beymen Blender'da satılan bir Desinger markası. Benim ilgi alanıma girmesi ise Aşk-ı Memnu'da Bihter ve Peyker'in ayakkabı tasarımlarına imza atması ile oldu..

"Her Topuk Tınısı Beyne Giden Bir Toparlanma ve Endamı Hatırlatma Uyarısıdır.." diyen Sertaç Delibaş tasarımları bugün Trendyol'da..


Sertaç Delibaş
550 TL

Benim Trendyol'da beğendiğim model maalesef  "Tükendi". Sizin beğendikleriniz tükenmeden tık'layın:)
Trendyol üyeliğiniz yoksa üye olmak için tık :)

İsterseniz kendi sitesine de göz atıp beğendiğiniz modelleri online olarak satın alabilirsiniz.

3 yorum:

shoe devotee dedi ki...

Maalesef benim ayak numaram 39, dolayısıyla da hemen tükeniyor. Ben de bir iki model beğendim ama 39'ları kalmamıştı. Gerçi trendyol'dan yurtdışına sipariş geliyor mu emin değilim ama Sertaç Delibaş'ın kendi resmi sitesinde de satış yapılıyor. Artık oradan bakmak lazım. Biraz daha tuzlu gerçi fiyatlar ama değer. Harika tasarımları bar. Bayılıyorum. :)

♥ willdone ♥ dedi ki...

shoe devotee: Benim ayak numaram da 38 ve ben de aynı konudan dertliyim:) Trendyol'a senin için danıştım, maalesef şimdilik yurtdışına gönderim yapamıyorlarmış.. Eğer çook beğendiğin bir şey olursa ben yardımcı olabilir,sana gönderim yapabilirim:))

shoe devotee dedi ki...

Çok teşekkür ederim. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...